Sibyl ValeriaN

barcelona tröja barnFörutom Mahrez och Kante, du kan inte se för många andra att gå vidare till större och bättre saker.
Claudio Ranieri s första stora titel i en storied karriär är också något att fira.
Faktum är att de flesta av detta lag är bundna av misslyckande och avslag de senaste åren. De två Dannys, Simpson och Drinkwater, släpptes av Manchester United som ungdomar. Christian Fuchs och Marc Albrighton anlände som fria Liverpool tröja barn agenter, efter att ha släppts av Schalke 04 respektive Aston Villa. Huth var en lovande ung spelare för Jurgen Klinsmanns Tyskland och Jose Mourinhos Chelsea för många år sedan innan han föll av tåget till stjärnform och hamnade i de lägre ligorna. Målvakten Kasper Schmeichel fick höra att han inte hade någon framtid på Manchester City och tappade hela vägen ner till fjärde nivå Notts County för att få ett spel.
Kapten Wes Morgan spelade inte i Englands bästa flygning Napoli tröja barn tills han var 30. Jamie Vardy, klubbens främsta målskytt, spelade halvprofessionellt förrän för fyra år sedan. Några år innan spelade han amatörboll medan han var Mahrez själv förbises av varje ungdomsakademi i Frankrike tills han var 18 år, för bara ett år sedan var Kante en kille som spelade framför en några tusen fans i den franska andra divisionen.