Edwina LindseyS

juventus tröjaGW: Standarden på kinesiska spelare är högre än någonsin tidigare. Om du bara tittar på landslaget så är det uppenbart en koppling, laget ska vara högre i rankingen än de är. Jag tittade på mina spelare och jämförde dem med Guam som konkurrerade mot asiatiska lag, och jag trodde att de kunde göra jobbet. Guam drog 0-0 med Hong Kong och det gjorde Kina också. När man tittar på befolkningen och resursdifferensen borde det inte hända.
GW: Du måste Arsenal tröja förstå spelarnas kultur. Du måste veta vad som gör att de kryssar. Folk berättade för mig att kinesiska spelare skulle vara svåra men jag hittade dem lätt att hantera när jag fick känna dem. De har ett stort familjevärde och jag knackade in på det. Jag träffade varje enskild spelare och fick reda på vad de ville och etablerade den anslutningen. Om du gör det, kommer de att springa genom en vägg för dig. Det handlar inte om taktik och strategi. Om sinnen och hjärtan är med dig Schalke 04 tröja så kommer benen att följa och då kan du prata taktik. Om du inte har spelarna är du ingenstans.
GW: Jag tror på att få pressen på din sida. Jag pratade med Sven Goran Eriksson [då ansvarig för Shanghai SIPG] efter ett seminarium och han sa vad du inte förlorar två matcher på en dag. Jag frågade honom vad han menade och han sa inte tappa pressen.